6. Uluslar Arası Güreş Turnuvası - Son Dakika
Yerel

6. Uluslar Arası Güreş Turnuvası

6. Uluslar Arası Güreş Turnuvası

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92.yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 6.Uluslararası Güreş Turnuvasında Kahramanmaraş Belediyespor güreş takımı 54 puanla birinci oldu.

06.02.2012 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 6. Uluslararası Güreş Turnuvasında Kahramanmaraş Belediyespor güreş takımı 54 puanla birinci oldu.

Batıpark Spor Salonu'ndaki turnuva saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha önceden 22 ülkenin katılacağı bildirilen turnuvaya hava muhalefeti nedeniyle 16 ülkeden 200 güreşçi katıldı. 7 sıklette yapılan güreşlerin sonunda büyük başarı gösteren Kahramanmaraş Belediyesi güreş takımı 54 puanla takım halinde birinci oldu. Müsabakalarda 40 puan toplayan Gürcistan'ın ikinci olduğu turnuvada, 28 puana ulaşan Rusya üçüncü, 21 puanlı Dağıstan ise dördüncü oldu.

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, bu turnuvayı 6. kez düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Belediye olarak güreşe sağladıkları katkıyı sürdüreceklerini dile getiren Poyraz, "Şu an itibariyle Kahramanmaraş Belediyespor bünyesinde çeşitli branşlarda 150'ye yakın güreşçimiz var. Büyükler ve Yıldızlar kategorilerinde de Güreş Birinci Ligi'nde mücadele ediyorlar. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Kahramanmaraş'ı güreş alanında çok daha farklı noktalara taşıyacağız. Şu anda güreş takımımızdan 3 arkadaşımız Londra Olimpiyatları kampına katıldı. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutluyorum." diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, Vali Yardımcısı Dr. Erkan Bulgan, Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Kabakcı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Alkan, İl Müftüsü Muhammet Gevheri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaşın ilgiyle izlediği güreşlerin sonunda, dereceye giren takımların ödülleri verildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 6. Uluslar Arası Güreş Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement