Sakarya'da Dünya Kadınlar Gününde Etkinlikler Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sakarya'da Dünya Kadınlar Gününde Etkinlikler Düzenlendi

Sakarya'nın Sapanca ve Hendek ilçelerinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

08.03.2014 17:17  Güncelleme: 17:26

Sapanca ve Hendek ilçelerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığınca Sapanca ilçesindeki tesiste düzenlenen programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Kadınların yönetime aktif olarak katıldığı kurumlar çok daha güçlü oluyor. Biz kadınların gücüne inanıyoruz" dedi.

Toçoğlu, belediyenin büyük bir aile olduğunu anlatarak, "Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Seçim süreciyle lgili olarak her gün bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte yapmış olduğumuz ziyaretlerde vatandaşımızın Büyükşehir Belediyemize karşı çok güzel bir yaklaşımı olduğunu görüyoruz. Bunu sizlerin fedakarca çalışmaları sayesinde başardık. Bunun için sizlere teşekkürlerimi sunuyor. Bu iyi niyetimizi, çalışkanlığımız ve azmimizi birlikte sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Yaklaşan yerel seçimleri hatırlatan Toçoğlu, "Nasipse gelecek 8 Mart'ı da birlikte kutlayacağız. Biz sizlerin özverisine, çalışma azmine şahidiz. Bizler kadınların süreçlere aktif olarak katılımlarını çok önemsiyoruz. Şunu biliyoruz ki kadının elinin değdiği yer her zaman çok daha özel olmaktadır. Bizler sizin gücünüze inanıyoruz" diye konuştu.

Hendek

AK Parti ilçe teşkilatı, yürüyüş düzenledi.

Yürüyüşün ardından konuşan AK Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali İnci, "Bütün kadınlarımızın gününü kutluyorum. Bu yağmurun altında bizimle beraber olan vefakar kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Parti ve millet olarak kadınlarımıza çok önem veriyoruz" dedi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sakarya'da Dünya Kadınlar Gününde Etkinlikler Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement