Adana Valisi Büyük Kozan'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Büyük Kozan'da İncelemelerde Bulundu

Adana Valisi Büyük Kozan\'da İncelemelerde Bulundu

Adana Valisi Mustafa Büyük, Kozan ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

04.07.2014 17:43  Güncelleme: 08:47

Vali Büyük'ü, Hükümet Konağı bahçesinde, Kaymakam Avni Oral, Garnizon Komutanı Personel Yarbay Bülent Siper ve Belediye Başkanı Musa Öztürk ile diğer kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı. Bu sırada, Vali Büyük'ün yaklaşan yaşlı bir kadın ev talebinde bulundu. Kaymakam Oral ve Belediye Başkanı Öztürk, yaşlı kadına yardımcı olacakları sözünü verdi.

Kaymakam Oral'dan ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi alan Vali Mustafa Büyük, tarihi Hoşkadem Camii'nde cuma namazı kıldıktan sonra cami çıkışında vatandaşlarla ve çevredeki esnaflarla sohbet etti.

Belediyeyi ziyaret eden Büyük, daha sonra Belediye Başkanı Musa Öztürk'ten belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Öztürk, Büyük'e kilim ve plaket hediye etti.

Ardından Vali Büyük ve beraberindekiler, yapımı devam eden kültür merkezi binası ve 200 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kozan Organize Sanayi Bölgesi'ne (KOSB) gelerek KOSB mütevelli heyeti ile görüşen Vali Büyük'e KOSB Müdürü Fatih Aydın tarafından bölgedeki yatırımlar ve sorunlara ilişkin brifing verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Büyük Kozan'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement