Adanaspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Adanaspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Adanaspor\'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Asbaşkan Akgül: "Hazırlık maçları ve yeni transferlerin takıma uyumu hepimizi umutlandırdı"

13.08.2014 13:41

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'da sezon hazırlıkları devam ediyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ikinci etap kamp çalışmalarına Bolu'da devam eden turuncu-beyazlı takımda, dayanıklılık testinin sonuçları belli oldu. Test sonucunda en iyi dereceyi Mehmet Boztepe yaptı. Gurbetçi oyuncuyu Fahri takip ederken üçüncü isim ise yeni transfer Hakan Sabit oldu.

Bu arada, sakatlığı geçen Selçuk ve Ahmet Dereli takımla antrenmanlara başlarken, dizindeki sakatlığı devam eden Fatih Şen ise koşulara başladı.

Cumartesi günü sabah yapılan çalışmanın ardından sona erecek Bolu kampının ardından üç gün izin yapacak olan futbolcular, 20 Ağustos'ta Mersin İdmanyurdu ile özel bir müsabaka yapacak.

Öte yandan Asbaşkan Hamza Akgül, Bolu kampını ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete cezerye ikram eden Akgül, "Hocamız ile görüşme fırsatım oldu. Kampın iyi geçtiğini söyledi. İnşallah bu performans lige yansır. Şu ana kadar oynanan hazırlık maçları ve yeni transferlerin takıma uyumu hepimizi umutlandırdı. Son günleri de iyi geçirerek Adana'ya mutlu dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanaspor'da Sezon Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement