Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odasında İstifa - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odasında İstifa

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığından 14 kişi, noter huzurunda istifa ederek basın açıklaması düzenledi.

19.04.2015 12:31

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası başkanlığından 14 kişi, noter huzurunda istifa ederek basın açıklaması düzenledi.

Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası mevcut başkanlığının çalışmalarını beğenmediklerini ve yapılan çalışmaların berber ve kuaför esnaflarını yıprattıkları gerekçesiyle Adıyaman Berberler ve Odası Başkanlığından 5 asil, 6 yedek, 3 denetim üyesi görevlerinden istifa etti.

Yaklaşık 1 hafta önce noter huzurunda istifalarını gerçekleştiren oda üyeleri halen oda yönetim kurulunda isimlerinin düşürülmediğini vurguladılar.

İstifa eden berberler ve kuaförler adına konuşan berber Mehmet İspir, "Mevcudu bulunduğumuz Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığında, asil yönetim, denetim ve asil üyeleri olarak 14 arkadaş noter huzurunda odadan istifa etmiş bulunmaktayız. İstifa sebebimiz ise, 10 yıldır görevde olan oda başkanlığı bu süre içerisinde sürekli yerinde saymış ve hatta geriye gelmiştir. Anlayacağımız odamız hiçbir faaliyet göstermemiş ve bu nedenle odanın çalışmalarını beğenmediğimizi belirtmek isterim. Oda ve esnafımızın yıpratıldığını bu nedenle bizlerde bu durumu hazmedemeyip istifamızı odamıza sunduk. Yaklaşık bir haftadır noter onaylı istifalarımızın mevcut başkana noter tarafından tebliğ edilmesine rağmen yönetim kurulundan isimlerimiz düşürülmediği görülmektedir. Bu durumu halen anlamış değiliz. Bu süreçte üst kurulumuz olan Adıyaman Esnaf Sanatkarlar Odalar Birliği (ESOB) Başkanlığı inisiyatifi doğrultusunda hareket edeceğiz. Yine aynı şekilde bu sancılı süreçten sonra bayan kuaförler ve berber esnafımızın takdiri doğrultusunda hareket edeceğiz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman Berberler ve Kuaförler Odasında İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement