Adıyaman Valisi Demirtaş, OSB'yi Gezdi - Son Dakika
Yerel

Adıyaman Valisi Demirtaş, OSB'yi Gezdi

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

20.12.2014 16:43  Güncelleme: 16:55

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Bölgede çalışmaların devam ettiği alanları gezen Demirtaş, daha sonra iki iplik fabrikasında incelemelerde bulunarak, firma yetkililerinden bilgi aldı.

Demirtaş, yaptığı açıklamada, OSB'nin alt ve üst yapısının tamamlandığını belirterek, bölgenin artık istikbal vaat ettiğini söyledi.

Genişletme çalışmalarıyla bölgenin 148 parsele ulaştığını ifade eden Demirtaş, "Şu anda 80 civarında tesisimiz faal olarak üretim yapmaktadır. Bu tesislerde yaklaşık 5 bin kişi istihdam edilmektedir. Adıyaman Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerimizin, ileri teknoloji kullanarak, kaliteyi üretim felsefesine oturtup, ilimiz ekonomisi ve istihdamına önemli katkılar sağlamaktadır" dedi.

Adıyaman'ın kalkınması için büyük gayret sarf ettiklerini dile getiren Demirtaş, bölgede faaliyet gösteren kuruluşların lokomotif görevi üstlendiğini belirtti.

Adıyaman'ın yatırımlar için birçok avantajının bulunduğunu vurgulayan Demirtaş, "Huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman'a yatırım yapmak isteyen müteşebbislerimize kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır. Yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız. Yeter ki yatırımcı gelsin" şeklinde konuştu. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adıyaman Valisi Demirtaş, OSB'yi Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement