Ak Gençlerden Başkan Üzülmez'e İadeyi Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Gençlerden Başkan Üzülmez'e İadeyi Ziyaret

Ak Gençlerden Başkan Üzülmez\'e İadeyi Ziyaret

AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yeni başkanı Uğur Karbuz ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e iadeyi ziyarette bulundu.

25.02.2015 16:33

AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları yeni başkanı Uğur Karbuz ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e iadeyi ziyarette bulundu. Makamında gençleri ağırlayan Belediye Başkanı Üzülmez, geleceğin yöneticileri olan gençlere güvendiğini ifade etti.

AK Parti Kartepe İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Uğur Karbuz, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'e iadeyi ziyarette bulundu. Yeni yönetimini Başkan Üzülmez ile tanıştıran Karbuz, "Ak Parti İlçe Gençlik Kolları olarak yeni bir ekiple ilçemize, partimize en faydalı hizmetleri bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte yapmayı hedefliyoruz. Yaklaşan seçim sürecinde mahallelerde gerçekleştireceğimiz toplantılarımızda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız. Sizlerin tecrübesi ve bilgi birikiminden faydalanarak birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir çalışma sergileyeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Halka hizmet anlayışının gerçekleşmesi için canla başla çalışan gençlerin pozitif katkılarının sürmesini dileyen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, "Yeni göreve başlamış bir başkan ve yenilenmiş bir yönetim olarak ben de sizlere başarılar diliyorum. Gençlerimizin organizasyonlarından hep gurur duydum. Sizlerin yanında olmak bize mutluluk ve enerji veriyor. Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de gençlik kollarının çalışmaları hep takdirle karşılanıyor. Bu seçimde de artan bir heyecan ve azimle çalışacağınıza şüphem yok. Çıktığınız bu yolda yolunuzun ve alnınızın partimizin adı gibi ak ve aydınlık olmasını diliyor ve bu güzel ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Gençlerden Başkan Üzülmez'e İadeyi Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement