AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı'ndan Coşkulu Toplantı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı'ndan Coşkulu Toplantı

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı\'ndan Coşkulu Toplantı

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Ustalık döneminde çok daha önemli hizmetler vereceğiz” dedi.

31.01.2014 12:40

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Ustalık döneminde çok daha önemli hizmetler vereceğiz" dedi.

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi. Kaynaşmanın hedef alındığı ve seçime hazırlığın konuşulduğu toplantıda, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve 30 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan birer konuşma yaptı.

"BÜYÜKŞEHİR VE İLÇELERİ ALACAK GÜCÜMÜZ VAR"

Büyük bir coşku içinde geçen toplantıda ilk sözü İlçe Başkanı Fatih Sözen aldı. AK Parti'nin bu güne kadar yapılan seçimlerde hep başarı elde ettiğini hatırlatan Sözen, "AK Parti ailesi olarak önümüzdeki yerel seçimlere büyük bir ciddiyet ve disiplinle hazırlanmamız gerekiyor. Bu seçimde her partilinin, elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum. Eşinize-dostunuza yeniden gidin. Çevrenizde kırılanlar varsa onları kazanmaya çalışın. Büyükşehir ile birlikte Ordu'da yirmide yirmi yapabilecek güçteyiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

"EN BÜYÜK YATIRIM ORDU BÜYÜKŞEHİR'DİR"

Sözen'den sonra söz alan Fatsa Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Anlayan, aday adaylığı sürecinde kendisi gibi Fatsa'ya hizmet yarışında olan Yakup Yeşiltaş, Ahmet Müezzinoğlu, Ahmet Özyurt ve İbrahim Karamolla'ya teşekkür ederek, onları alkışlattı. Son iki dönemdir kendisine destek veren herkese teşekkür eden Hüseyin Anlayan, yapılan hizmetlerin söz konusu destekler sayesinde gerçekleştiğini söyledi. Kendisinin de Başbakan Erdoğan gibi ustalık dönemine yelken açmak istediğini belirten Anlayan, "Çıraklık ve kalfalık döneminden sonra ustalık döneminde çok daha önemli hizmetler vereceğiz. Aslında biz bir takım oyunu oynuyoruz. Dolayısıyla yatırımların hayata geçirilmesinde koordinatörlük görevini üstleniyoruz. Bu güne kadar yapılan en büyük yatırım Ordu Büyükşehir'dir. Çünkü Büyükşehir; daha fazla imkan, yatırım ve kaynak demektir. Önümüzdeki seçimlerde Ordu Büyükşehir'i de takım oyununa dahil etmek zorundayız. Böylece daha da güçlenecek ve hizmetlerimizi daha fazla yapmış olacağız. Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Enver Yılmaz, Gölköy'deki yoğun programı dolayısıyla toplantımıza gelemedi. Size onun selamını getirdim. Kendisi Fatsa'ya özellikle zaman ayıracak ve projelerini anlatacaktır. Zaten seçim sürecinde beraber çalışacağız" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı'ndan Coşkulu Toplantı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement