AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı

AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı

AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığının Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası’nın da katılımıyla olağan toplantısı yapıldı.

10.10.2015 13:49

AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığının Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası'nın da katılımıyla olağan toplantısı yapıldı.

AK Parti Teşkilat Binasında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş, ile üniversiteli ve partili gençler katıldı.

Toplantıyla ilgili bir açıklama yapan Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıkaş, toplantının konusunun 1 Kasım seçimleri olduğunu söyledi. Sarıkaş," Bu seçimlerde tek vücut halinde en iyi şekilde çalışarak Ak Partiye yakışır bir seçim geçirme sözü verdik. Gençliğe verdiğimiz önemi göstermek ve onların sorunlarına eğilmek adına Hüseyin Varol başkanlığında Üniversiteli Ak Gençler ( ÜNİAK) adı altında bir oluşum gerçekleştirdik. Ayrıca toplantıda üniversiteli gençlerin görüş ve taleplerini aldık. Çok kapsamlı ve faydalı bir toplantı oldu"diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Hisarcık Gençlik Kolları Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement