AK Parti İl Teşkilatı 1 Mayıs'ı Kazazedelerle Geçirdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Teşkilatı 1 Mayıs'ı Kazazedelerle Geçirdi

AK Parti İl Teşkilatı 1 Mayıs\'ı Kazazedelerle Geçirdi

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve İl Teşkilatı 1 Mayıs’da kaza geçiren Hizmet İş Sendikası temsilcilerini ziyaret etti.

03.05.2014 12:10

AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve İl Teşkilatı 1 Mayıs'da kaza geçiren Hizmet İş Sendikası temsilcilerini ziyaret etti.

1 Mayıs, kutlamalarına da hastanede girdiklerini belirten Çetinkaya, 'Acınız acımızdır. Acınızı paylaşmaktayız' dedi.

1 Mayıs günü Kayseri'ye gitmekte olan Hizmet İş Sendikası üyelerini hastanede ziyaret eden Çetyinkaya yaptığı açıklamada, "Kocaelin'den Kayseri'ye 1 Mayıs Kutlamaları için giden işçiler maalesef elim bir kaza geçirdiler. Kaza Mucur ilçesi Çamlık mevkiinde meydana geldi. Olay yerine emniyet ve sağlık ekiplerimiz gerekli müdahaleyi yaptı. Kırşehir'de istemesek de buna benzer kazalar oluyor. Şoförlerimizin daha dikkatli olması gerekiyor. Uykusuz ve dinlenmeden yola çıkılmaması gerekiyor. Hastane ekibimiz tüm yaralı işçiler ile ilgilendiler ve sevindirici haber ise can kaybımız yok. Tüm yaralı işçilere acil şifalar diliyorum" İfadelerini kullandı.

1 Mayıs'ı hastanede geçiren Çetinkaya, sonrasında da işçilerin yanında olduklarını söyleyerek 'Kırşehir'de oldukları sürece işçilerimizin her türlü talepleri karşılanacaktır' şeklinde konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Teşkilatı 1 Mayıs'ı Kazazedelerle Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement