AK Parti İpsala İlçe Yönetimi Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İpsala İlçe Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

AK Parti İpsala İlçe Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı.

01.01.2012 11:28

AK Parti İpsala İlçe Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Murat Gürkan, yaptığı açıklamada, 24 Aralık 2011 tarihinde yapılan genel kurulda yönetime seçilen ilçe teşkilatının görev bölümünü yaptığını bildirdi.

Hedeflerinin ilçeye hizmet getirmek ve İpsala Belediyesini AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak olduğunu vurgulayan Gürkan, "Yeni yönetim ve yürütme kurulumuzun ilçemize ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Hedefimiz kongremizde de belirttiğimiz üzere ilçemize hizmetler getirmek ve 2014 yerel seçimlerinde AK Parti belediyeciliği ile halkımızı tanıştırmak. Bizler, üzerimize düşecek her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Görev bölümüne göre, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Hüseyin Selvi, Teşkilat Başkanı Mehmet Akman, Seçim İşleri Başkanı Nejdet Ersoy, Tanıtım ve Medya Başkanı Ertan Çolak, Dış İlişkiler Başkanı Yusuf Vuruşan, Yerel Yönetimler Başkanı Nedim Tunç, Ekonomi İşler Başkanı Nuri Kavakkorulu, Halkla İlişkiler Başkanı Halit Selvi, Mali ve İdari İşler Başkanı Kamil Cirit, Ar-Ge Başkanı Ufuk Atalay, İlçe Sekreteri Turan Girgin oldu.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İpsala İlçe Yönetimi Görev Bölümü Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement