AK Parti'li Özgür Turhan Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Özgür Turhan Kurban Bayramını Kutladı

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, bayramlarda dayanışma ve paylaşma duygularının en üst düzeyde olması gerektiğini söyledi.

14.10.2013 14:45  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Bayramlarda birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dostluğu pekiştiren dayanışma ve paylaşma duygularını en üst düzeyde olması gerektiğini belirtti.

AK Parti Kars Merkez İlçe Başkanı Özgür Turhan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; "Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının pekiştiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları,barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği günlerdir" dedi.

Turhan, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar hepimizin özlediği bayramlardır. Bu duygularla, tüm vatandaşlarımızın, değerli hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, barış, huzur ve kardeşlik içerisinde sağlıklı bir yaşam sürmelerini dilerim." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Özgür Turhan Kurban Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement