AK Parti'li Abdullah Atik'ten Çınar'a Çıkarma - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Abdullah Atik'ten Çınar'a Çıkarma

AK Parti\'li Abdullah Atik\'ten Çınar\'a Çıkarma

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Abdullah Atik, Çınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

09.10.2015 17:54

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili adayı Abdullah Atik, Çınar ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Halkla birlikte Cuma namazı kılıp, taziyelere katılan Atik'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Diyarbakır 3. sıra milletvekili adayı Abdullah Atik, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Çınar ilçesini gezen Atik, burada ilk olarak AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu ile bir araya geldi. Arzu ile bir süre sohbet eden Atik, daha sonra Mehmet Ali Arzu'yu da yanına alarak, Bağcık, Köksalan, Yazçiçeği, Ağaçsever, Kırkağaç, Hızırbey, Sürendal ve Karabudak köylerini ziyaret etti. Köylerde vatandaşlarla bir araya gelip, hatırlarını soran Atik, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Köylerde taziyelere de katılan Atik, Cuma namazını Yazçiçeği köyünde kıldı.

Köylüleri evlerinde ziyaret edip durumlarını soran Atik, AK Parti'nin icraatları ve çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Ziyaretleri ile ilgili konuşan Atik, şimdiye kadar 80-90 köy dolaştıklarını söyledi. Halkın kendilerine olan güvenini, sempatisini gördükçe daha güçlü bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Atik, "Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Daha önce BDP'ye oy veren büyüklerimiz, barış sürecinin kalıcı hale gelmesi için bu oyları verdiler. Bu bölgede ateşkesin devam etmesi, barış sürecinin devam etmesi, bölgemizde insanlarımızın, kardeşlerimizin, polis olsun, asker olsun yöredeki insanlar olsun ölmemesi için, tüm vatandaşlarımız BDP'ye ciddi bir ilgi gösterdi ve herkes o yönde teveccüh kullandı. Ama tabi zaman gösterdi ki bunlar yanlış yaptılar. Silaha sarıldılar, onlara güç vererek bunu farklı yönde kullandılar. Şimdi vatandaş bunu çok iyi gördü. Bu nedenle bize çok ciddi bir ilgi, alaka, sempati gösteriyorlar. Allah'ın izni ile biz bu bölgede çok güçlü çıkacağımıza inanıyoruz. İbrenin terse döneceğine inanıyoruz. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor, her gittiğimiz köyde de çok güzel coşku ve şevkle karşılanıyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Abdullah Atik'ten Çınar'a Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement