AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü

AK Parti\'nin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü

Bazı milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Salt, kutlama mesajı yayımladı

14.08.2013 16:32

AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Çiğdem Münevver Ökten ve AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt, AK Parti'nin kuruluşunun 12. yıl dönümü dolayısyla mesaj yayımladı.

Uzun, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu günden buyana Türk halkından büyük destek gördüğünü ifade etti.

AK Parti'nin halkın gösterdiği sevgi ve güven sonucu Türkiye ile birlikte hızla büyüdüğünü belirten Uzun, şöyle devam etti:

"Türkiye son 10 yılda büyük değişim yaşıyor. AK Parti hükümetiyle her alanda reform niteliğinde çalışmaları hayata geçiyor. Bugün 2023'ü hedefleyen ve dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olma gayreti içerisinde bir Türkiye var. AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin yurt dışındaki saygınlığı artıyor. Türkiye'nin artık kendine öz güveni var. Türkiye, alan el olma noktasından çıkmış, veren el olma noktasına gelmiştir. Türkiye'nin itibarı her geçen gün yükseliyor. AK Partili milletvekillerimiz halkla birebir iletişim halinde. Güçlü bir hükümet ve istikrar var."

AK Parti Mersin Milletvekili Çiğdem Münevver Ökten ise AK Parti'ninTürk siyasi tarihinde çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu ifade etti.

AK Parti'nin sevginin, saygının, itibarın, birlik ve beraberliğin adresi olduğunu dile getiren Ökten, şunları kaydetti:

"Milleti kucaklayan, millete hizmet yolunda ilerleyen kocaman bir ailedir AK Parti'dir. İktidara geldiği ilk günden itibaren çözülemez denilen sorunları çözmüş, millete olan sevdasıyla birçok sorunun üstesinden gelmiştir. Partimiz her seçimde oylarını yükselterek tek başına iktidarda kalma başarısını göstermiştir. Bu başarı bizim olduğu kadar seçimde bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlere inanıp güvenen halkımızın başarısıdır."

AK Parti İl Başkanı Mekin Merter Salt da AK Parti'nin Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, kaybolan siyasi imajı tekrar inşa eden ve millet egemenliği üzerindeki her türlü vesayeti ortadan kaldıran bir parti olduğunu belirtti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Kuruluşunun 12. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement