Akademi Taraklı Eğitim Seminerleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Akademi Taraklı Eğitim Seminerleri Başladı

Taraklı Belediyesi ve Taraklı Kaymakamlığı'nın ortaklaşa düzenlediği "AkademiTaraklı 3", 50 öğrencisiyle eğitime başladı.

08.01.2014 11:05  Güncelleme: 13:49

" Taraklı'nın 50 yeteneği 15 sanatçıyla buluşuyor" sloganıyla organize edilen eğitim seminerinin üçüncüsü tarihi Taraklı Çakırlar konağında yapıldı.

Akademi Başkanı ve Taraklı Kaymakamı Ömer Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, asıl hedeflerinin Taraklı'nın kültürel değerlerini korumak olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Bu eğitim seminerleriyle öğrencilerimizi ilçemizin tarihi hakkında bilgilendirip ortak bilinç oluşturmaya çalışıyoruz. Geleceğimizi şekillendirmek ve yaşanabilir huzurlu ortam için neslimizi bu yönde eğitmleliyiz. Bu vesileyle Akademi Taraklı Eğitim çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum "dedi.

Akademi Başkan Yardımcısı Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, "Gayemiz alanında belli bir mesafe katetmiş uzmanları öğrencilerle bir araya getirmektir. Yaptığımız organizasyonlarla Taraklı'nın kültürel mirasını öğretmek, nesilden nesile aktarmak ve kamuoyunda yer almasını sağlayarak üzere dikkatleri üzerimize çekmek istiyoruz. Akademinin Hayırlı olacağına inanıyorum ve başarılı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

Akademi eğitimi 4 Haziran'a kadar ilçede bulunan çeşitli konak ve mesire alanlarında devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akademi Taraklı Eğitim Seminerleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement