Altın Fiyatlarındaki Azalma Nedeniyle Piyasada Hareketlilik Başladı - Son Dakika
Yerel

Altın Fiyatlarındaki Azalma Nedeniyle Piyasada Hareketlilik Başladı

Altın Fiyatlarındaki Azalma Nedeniyle Piyasada Hareketlilik Başladı

1 Kasım seçimi sonrası altın fiyatlarının düşmesi nedeniyle kuyumculuk sektörğnde hareketlilik başladı.

20.11.2015 06:55

Altın sektörü hareketlendi

Altın fiyatlarının normalleşmesiyle tavsiyelerde bulunan kuyumcu esnafı, altının güvenli yatırım limanı olduğunu belirterek, yatırım yapmak isteyenlere altın almalarını tavsiye ettiler.

1 Kasım seçiminden sonra piyasalardaki dalgalanmanın durulduğunu ifade eden kuyumcular, özellikle bölgede yaşanan şiddet olaylarının da sonlanmasıyla, ekonomik istikrarın tekrar sağlanacağını belirttiler.

Bölgemizde ve Batmana yakın çevrede devam eden olaylardan dolayı piyasalarında olumsuz etkilediğini söyleyen Kuyumcu Yusuf Özdemir, yaşanan çatışmalı sürecin bitmesi temennisinde bulundu.

Altın fiyatlarındaki düşüşe rağmen en iyi yatırımın altın olduğunu söyleyen Özdemir, "Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımıza şimdilik beklemelerini, TL'de kalmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü EURO ve doların düşüş yaşayacağını, altının ise aynı seviyede kalacağını bekliyorum. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlara arsa, ev almalarını tavsiye ederim. Biz altın fiyatlarının düşmesindense işsizlik oranın düşmesinin taraftarıyız. Altının düşmesi sektörel anlamda ufak da olsa bir kıvılcım meydana getiriyor" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Altın Fiyatlarındaki Azalma Nedeniyle Piyasada Hareketlilik Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement