Altın Kızdan 3 Bronz Madalya - Son Dakika
Yerel

Altın Kızdan 3 Bronz Madalya

Altın Kızdan 3 Bronz Madalya

Uluslararası Vladan Mihajlovic Turnuvasına katılan Düzceli Milli Sporcu Nuray Levent 3 bronz madalya alarak bir kez daha Türkiye'ye ve Düzce'ye gurur yaşattı.

30.09.2014 09:32  Güncelleme: 09:45

Sırbistan'nın İndija kentinde düzenlenen Uluslararası Vladan Mihajlovic Turnuvasına katılan Düzceli Milli Sporcu Nuray Levent 3 bronz madalya alarak bir kez daha Türkiye'ye ve Düzce'ye gurur yaşattı.

Türkiye Gençler Halter Şampiyonu Düzceli Nuray Levent, Sırbistan'da katıldığı Uluslararası turnuvada da başarı elde ederek 3 madalya ile yurda döndü. Sırbistan'ın İndija kentinde düzenlenen 7. Uluslararası Vladan Mihajlovic Halter turnuvasında 58 kiloda koparmada 65 kilo ve silkmede 82 kilo kaldırarak bronz madalyayı kazandı.

Nuray Levent öte yandan toplamda da 147 kilo kaldırarak yine üçüncü olarak Türkiye'ye bronz madalyayı getirdi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Nuray Levent'in daha büyük başarılar getireceğinden emin olduklarını belirterek, "Düzce büyük bir sporcuyu kazanmıştır. Nuray bundan sonra katılacağı tüm turnuvalarda, şampiyonalarda en üste oynayan başarılı bir sporcudur. Biz de Altın Kızımızı sonuna kadar destekleyeceğiz" ifadelerinde bulundu.

Halter Antrenörü Yasin Aydın, "2015 yılında yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Şampiyonası gitmek ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ilk hedefimiz olacak. Her turnuvada ilimize madalya getirmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz ve destek olanlara teşekkür ediyoruz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altın Kızdan 3 Bronz Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement