Araban'da Temel Eğitim Okulları Arası Spor Müsabakaları Başladı. - Son Dakika
Yerel

Araban'da Temel Eğitim Okulları Arası Spor Müsabakaları Başladı.

Araban\'da Temel Eğitim Okulları Arası Spor Müsabakaları Başladı.

Araban Belediyesi sponsorluğunda, Araban Belediyesi ile Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile temel eğitim okulları arası spor müsabakaları başladı.

24.03.2015 10:32

Araban Belediyesi sponsorluğunda, Araban Belediyesi ile Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile temel eğitim okulları arası spor müsabakaları başladı.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki 16 temel eğitim okullarının katılımıyla, üç branşta yapılacak olan temel eğitim okulları arası spor müsabakalarında 800 kız ve erkek öğrencilerin katılımıyla Araban Kapalı Spor Salonu'nda başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan müsabakalardan önce açış konuşmasıyla öğrencilere seslenerek, sporun önemi ve eğitime olan katkısına değinen Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda da ahlaklısını severim' sözünü hatırlattı.

Müsabakalarda, Araban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Dağdancık Ortaokulu, Akbudak Ortaokulu, Körhacıobası Şehit Mesut Bulut Ortaokulu, Merkez Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu, Köklüce Mehmet Gezer Ortaokulu, Fakılı Ortaokulu, Hisar Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Elif Ortaokulu, Şerif Peri Ortaokulu, Esentepe Ortaokulu, Yukarı Karavaiz Ortaokulu, Araban İmam-Hatip Ortaokulu, Taşdeğirmen Şehit İbrahim Darıcı Ortaokulu'nun 800 öğrencisi mücadele edeceği bildirildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Araban'da Temel Eğitim Okulları Arası Spor Müsabakaları Başladı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement