Askon'dan Konferans - Son Dakika
Yerel

Askon'dan Konferans

Askon\'dan Konferans

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Üç Aylar dolayısıyla "Allah’a Kulluğun Önemi" konulu konferans düzenledi.

22.06.2014 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şubesi, Üç Aylar dolayısıyla "Allah'a Kulluğun Önemi" konulu konferans düzenledi.

Eğitimci Muhammed Mustafa Korkmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, ASKON Adana Şubesi üyeleri, iş adamları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Üç Ayların içerisinde yapmış oldukları programlara bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyleyen ASKON Adana Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Halid Çalışkan, "Programımızın, onbir ayın sultanı Ramazan'ın bereketini şimdiden yaşamamıza vesile olacağına inanıyoruz" dedi. Çalışkan ayrıca, milli ve manevi değerlere sahip çıkmak amacıyla kurulmuş olan ASKON'un, bu tür etkinliklerle üyelerinin manevi dünyalarına katkıda bulunduğunu da dile getirdi.

Eğitimci Muhammed Mustafa Korkmaz ise konuşmasında "Dünyaya çalışmaya ve terlemeye geldik. Rabbimizi memnun ve razı etmeye geldik. Biz O'nu memnun eder, O'nu razı eder; bu dünyada O'na gerektiği gibi kulluk yaparsak, Rabbimiz de mahşer gününde bizleri güldürecek, cennetiyle ve cemalullahıyla sevindirecektir" dedi.

Konferansın ardından Halid Çalışkan, Muhammed Mustafa Korkmaz'a Esma-ül Hüsna tablosu hediye etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon'dan Konferans - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement