Atabek Son Ziyaretini Kaynarca'ya Yaptı (3) - Son Dakika
Yerel

Atabek Son Ziyaretini Kaynarca'ya Yaptı (3)

Atabek Son Ziyaretini Kaynarca\'ya Yaptı (3)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek’in İlçe Koordinasyon toplantıları kapsamındaki son ziyaretini Kaynarca’ya yaptı.

22.01.2015 20:01

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'in İlçe Koordinasyon toplantıları kapsamındaki son ziyaretini Kaynarca'ya yaptı.

Koordinasyon toplantıları kapsamında Sakarya'nın 7 ilçesini gezen Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek'in son durağı Kaynarca ilçesi oldu. Kaynarca Kaymakamlığında Kaymakam Kemal Şahin, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve daire müdürleri ile toplantı gerçekleştiren Atabek, toplantının sonunda yaptığı açıklamada "Kaynarca ilçemizde sorunları ve çalışmaları konuştuk, görev paylaşımı yaptık. En büyük amacımız Kaynarca'nın daha yaşanılabilir bir kent olması. AK Parti'yi kuruluşundan beri destekleyen bir ilçeye hizmet etmeyi arzuluyoruz" dedi.

Bugün yapılan toplantılarda birbirinden farklı konuların konuşulduğunu ifade eden Atabek, "Toplantılarda gördük ki ortak konu tarım. Tarım çalışmalarının ilerleyen yıllarda da artmasını düşünüyorum. Hayvancılığın etkin olduğunu ve sanayinin yükselen bir değer olduğunu gördük" diye konuştu.

Atabek, toplantının sonunda ASDEP projesini de kısaca anlatarak, yakında uygulamaya geçileceğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atabek Son Ziyaretini Kaynarca'ya Yaptı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement