Aydın Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Aydın Protokolü Bayramlaştı

Aydın Protokolü Bayramlaştı

Aydın protokolü, Ramazan Bayramı nedeniyle Aydın Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

05.07.2016 14:57

Aydın protokolü, Ramazan Bayramı nedeniyle Aydın Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla Aydın'daki bayramlaşma töreni Vali Yardımcısı Abdullah Aslan ve beraberindeki heyetin Aydın Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanlığı, Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu ve Efeler Huzurevi ziyaret etmesiyle başladı. Daha sonra Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Acil Polikliniği'nde tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Yardımcısı Aslan, Şehit P. Uzm. Çvş. Levent Karaculu'nun Eşi Ülfidan Karaculu'yu evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Vali Yardımcısı Abdullah Aslan'ın ev sahipliğindeki resmi bayramlaşma töreni ise DSİ Misafirhanesinde gerçekleşti. Buradaki törene CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, İl Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, İl Jandarma Komutanı Halil Şen, Aydın Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karagöz AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seda Sarıbaş kamu kurum ve kuruluşlarının birim amirleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Misafirlerinin tek tek bayramını kutlayan Vali Yarcımcısı Abdullah Aslan, "Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını hakim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur. Bu duygular içinde bütün Aydınlı hemşerilerimin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Protokolü Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement