Ayvalık'ta Fatma Anne'nin Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Fatma Anne'nin Acı Günü

Ayvalık\'ta Fatma Anne\'nin Acı Günü

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, yoksul hastalar ve ihtiyaç sahiplerinin imdadına Hızır gibi yetişmesiyle ‘Fatma Anne’ olarak nitelendirilen Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, uzun süredir amansız bir hastalıkla boğuşan çok sevdiği ablası Nuriye Atılgan’ı kaybetti.

20.02.2015 17:15

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yoksul hastalar ve ihtiyaç sahiplerinin imdadına Hızır gibi yetişmesiyle 'Fatma Anne' olarak nitelendirilen Ayvalık Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, uzun süredir amansız bir hastalıkla boğuşan çok sevdiği ablası Nuriye Atılgan'ı kaybetti.

Evli ve 2 yetişkin çocuk sahibi Nuriye Atılgan'ı kaybetmenin acısını derinden hisseden Fatma Anne'yi ablası Nuriye Atılgan'ın cenazesinde; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdiresi Elif Kıvanç, Ak Parti İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, CHP İlçe Başkanı Ahmet Toker, CHP Balıkesir Milletvekili Aday Adayları Asım Sürer, Filiz Karayelli, Elif Günaydın Kaynak, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Kadın Kolları, Birlik Ortopedik Engelliler Derneği yöneticileri, ilçede faaliyet gösteren bir çok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş grubu yalnız bırakmadı.

Nuriye Atılgan'ın cenazesi; Ayvalık Merkez Saatli Camii'de kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristan'ında sevenleri tarafından gözyaşlarıyla toprağa verildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Fatma Anne'nin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement