Balışeyh'te 3 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Balışeyh'te 3 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Hıdırşeyh köyünde mezarlık çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 3 bin fidan dikildi.

07.05.2015 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesine bağlı Hıdırşeyh köyünde mezarlık çevre düzenlemeleri ve ağaçlandırma çalışmaları kapsamında 3 bin fidan dikildi.

Köy okulu avlusunda düzenlenen programda konuşan Kaymakam Yusuf Yıldırım, vatandaşların birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri sayesinde çevre düzenlemeleri kapsamında köy mezarlığına bin 500 metre duvar yapıldığını ve mezarlık çevresine 3 bin fidan dikildiğini söyledi.

Yaklaşık maliyetinin 140 bin lira olan mezarlık duvarının yapımında en büyük desteği hayırsever vatandaşların verdiğini belirten Yıldırım, "Hıdırşeyh köyümüzde devlet vatandaş işbirliği sayesinde köy mezarlığına ait çevre duvarı yapımı ile kurum müdürlerimiz ve vatandaşlarımızın da katılımı ile mezarlık çevresine 3 bin fidanın dikimini yaparak güzel bir çevrenin oluşması için ilk adımı atmış olduk. Bu iki hizmetin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu kadar emek verilerek dikilen fidanları zaman zaman sulayıp hep birlikte büyümelerine imkan vermeliyiz" diye konuştu.

Programa, Kaymakam Yıldırım'ın yanı sıra, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balışeyh'te 3 Bin Fidan Toprakla Buluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement