Balkan Türkleri Dayanışma Derneği'nden Akbaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Balkan Türkleri Dayanışma Derneği'nden Akbaş'a Ziyaret

Balkan Türkleri Dayanışma Derneği\'nden Akbaş\'a Ziyaret

Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu'ndan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'a bir ziyaret gerçekleştirildi.

27.02.2012 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu'ndan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'a bir ziyaret gerçekleştirildi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu Başkan Vekili Rıfat Yakupoğlu, federasyon ve Gebze, Darıca Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği hakkında başkan Akbaş'a bilgiler verdi.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu yönetim kurulu üyesi olan ve aynı zamanda Gebze, Darıca Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı olan Rıfat Yakupoğlu'na yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Balkan Türkleri olarak federasyonun sosyal ve kültürel programlara ağırlık verdiğini ifade eden Yakupoğlu, federasyonun çatısı altında dernek sayılarının günden güne arttığını ifade etti. Ayrıca Yakupoğlu, Gebze, Darıca Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği'nin de Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu'na üye olduğunu belirtti.

Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu'nun ve Gebze, Darıca Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği'nin gerçekleştirmeyi düşündükleri projelerin önemli olduğunu vurgulayan Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu'nun büyük bir camiayı temsil ettiğini ve Rumeli Balkan Türkleri Federasyonu'nun ve Gebze, Darıca Balkan Türkleri Dayanışma ve Kültür Derneği'nin her zaman yaptığı çalışmalarda başarılı olacaklarından emin olduklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balkan Türkleri Dayanışma Derneği'nden Akbaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement