Bartın Şehit ve Gaziler Derneği: "Göreve Hazırız" - Son Dakika
Yerel

Bartın Şehit ve Gaziler Derneği: "Göreve Hazırız"

Bartın Şehit ve Gaziler Derneği: "Göreve Hazırız"

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, son haftalarda iyice arttan terör faaliyetlerine tepki gösterdi.

07.08.2015 16:26

Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ekrem Altunok, son haftalarda iyice arttan terör faaliyetlerine tepki gösterdi.

Terörü ve destekçilerini kınadıklarını ve güvenlik güçlerinin yaptığı operasyonları sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Altunok, yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Son günlerde ülkemizde artan terör olayları sonucunda birçok askerimiz ve polisimiz şehit düşmüştür. Bizler terör belasından birinci derece zarar görmüş olan Şehit Aileleri ve Gaziler olarak terörü ve destekçilerini şiddetle kınıyoruz. Bugün Aziz Türkiye'mizin her karış toprağında şan ve gururla görev yapan Mehmetçiklerimize ve polislerimize başarılar diliyoruz. Ebediyete intikal eden şehitlerimize bir kez daha rahmet dilerken ailelerine sabır diliyoruz. Bizler şehit aileleri ve gazileri derneği olarak şunu bir kez daha ilan ediyoruz ki Türkiye devletimiz ordusuyla, güvenlik güçleri ile milleti ile bütünleşmiş tarihin en karanlık dönemlerinde bile destanlar yazmış bir neslin devamıdır."

"BİRLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR"

Şehit aileleri ve gaziler olarak gerektiğinde savaşmaktan çekinmeyecekleri de kaydeden Altunok şöyle devam etti: "Bugün hunharca, pusularla devletimize saldıranlar bilsin ki bizler buradayız ve göreve hazırız. Şehitlerimiz bizim onurumuzdur. Şanımızdır. Acılar içimizi yakmaktadır. Sabrın sınırları çoktan aşılmıştır. Bir bayrak altında, kardeşçe yaşayan bu millete nifak tohumları ekenler şunu bilsin ki Çanakkale ile yoğrulan iman ve kardeşlik asırlarca devam edecektir. Nasıl Çanakkale'de, Dumlupınar'da Türk Mehmetle, Kürt Ahmet koyun koyuna kefensiz yatıyorsa bugün Terörle mücadelede torunları yan yana mücadele etmektedir" - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın Şehit ve Gaziler Derneği: 'Göreve Hazırız' - Son Dakika


Advertisement