Başkan Böcek'ten Genç'e İade-İ Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Böcek'ten Genç'e İade-İ Ziyaret

Başkan Böcek\'ten Genç\'e İade-İ Ziyaret

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e iade-i ziyarette bulundu.

11.06.2014 15:49

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e iade-i ziyarette bulundu.

30 Mart Yerel Seçimleri sonrası göreve seçilen Turgay Genç'in her zaman yanında olduklarını ifade eden Muhittin Böcek, "Döşemealtı'na yapılacak her hizmet Antalya'ya katma değer sağlayacaktır. Ben ve ekibim Antalya'ya hizmet için atılacak her adımın destekçisi olmuşuzdur. Bu anlamda gerek projeleri olsun gerek ise mütevazi yapısıyla olsun adından sıkça söz ettiren Turgay Genç'i şimdiden kutluyor ve her zaman yanında olduğumu söylemek istiyorum" dedi.

Kendileriyle hemşehrilik bağları olduğunu ifade ettiği Başkan Muhittin Böcek'le "Her zaman iyi diyalog içinde olduk" diyen Turgay Genç, Başkan Böcek'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Döşemealtı'nın sürekli büyüyen ve gelişen bir bölge olduğunu bu yönüyle de Antalya'nın parlayan yıldızı konumunda olduğunu ifade eden Turgay Genç, Başkan Muhittin Böcek'in tecrübelerinin kendileri için son derece önemli olduğunu bildirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Böcek'ten Genç'e İade-İ Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement