Başkan Çetin Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Çetin Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

13.11.2015 11:20

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaflarla istişare eden Başkan Çetin, taleplere de kısa sürede çözüm üretiyor.

Belediye Başkanı Selçuk Çetin, program dahilinde her fırsatta esnafın yanında olmaya özen gösteriyor. Yaptığı esnaf ziyaretlerinde ilçedeki hizmetleri anlatan Çetin, esnafın taleplerini de dinliyor. "Esnafla istişareye önem veriyoruz" diyen Başkan Çetin, ilçedeki esnaflardan Yüksel Eczanesi'ni ziyaret etti. Eczane yöneticileri ile sohbet eden Çetin, "Esnaf kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Yoğun bir çalışma temposu ile Tebessüm Şehrimize hizmet ediyoruz. Fırsat buldukça esnaflarımızı ziyaret edip onların taleplerini dinliyoruz. Hepsine helal ve bol kazanç diliyorum. Bizler hep birlikte ilçemizi geleceğe taşıyoruz" dedi.

Eczacı Yunus Yüksel, Belediye Başkanı Çetin'in esnafa gösterdiği ilgi ve destekten dolayı memnun olduklarını belirterek, ziyaretten dolayı teşekkür etti. Esnafın yanı sıra hastalara da geçmiş olsun ziyareti yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Hemşerilerimin yanında olmak beni mutlu ediyor. Her zaman kıymetli hemşerilerimle iç içeyiz" diyerek ziyaretlerin önemini kaydetti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çetin Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement