Başkan Görmez, Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Görmez, Projeleri Yerinde İnceledi

Başkan Görmez, Projeleri Yerinde İnceledi

Şehitkamil Belediyesi’ni ziyaretie gelen İzmir’in Torbalı İlçe Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

11.12.2014 14:47

Şehitkamil Belediyesi'ni ziyaretie gelen İzmir'in Torbalı İlçe Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve bir çok belediyeye örnek olan projeleri yerinde incelemek üzere Gaziantep'e gelen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte yapılan hizmetleri gezdi. Öncelikle, Katı Atık Ayrıştırma Merkezini (MÖP) gezen Torbalı Belediye Başkanı Görmez, MÖP'ün çevre ve ekonomiye kazandırdığı hizmetler hakkında Başkan Fadıloğlu'ndan bilgi aldı. Böyle bir projenin hayata geçirilmesini olumlu yönde karşılayan Başkan Görmez, MÖP projesinin Türkiye'ye örnek teşkil edebilecek bir proje olduğunun altını çizdi. Görmez daha sonra, Başkan Fadıloğlu ile birlikte Dülük Tabiat Parkı içinde bulunan Türkiye'nin en büyük Biyolojik Göleti ile Biyolojik Şelalesini gezme imkanı buldu. Doğal ve eşsiz manzaraya hayran kaldığını dile getiren Başkan Görmez, Gaziantep halkı için yapılan Tabiat Parkı'nın eşsiz bir görünüme sahip olduğunu belirtti. Başkan Fadıloğlu ile birlikte Alleben1 Yüzme Havuzu, Anneler Parkı ve Şehitkamil Meydanına da inceleyen Başkan Görmez, son olarak Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezini (ŞKM) gezdi. Yapılan projeler hakkında Başkan Fadıloğlu'ndan bilgi edinen Görmez, Şehitkamil Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek gösterilen bir belediye olduğunu ifade ederek, "Öncelikle Gaziantep'te bulunmaktan çok mutluyum. İki günlük gezimizin bugün ikinci günündeyiz. Ziyaret kapsamında Şehitkamil Belediyesinin Türkiye'ye örnek gösterilen projelerini yerinde gezme ve inceleme fırsatı bulduk. Sağ olsun çok değerli Belediye Başkanımızda bizlere eşlik ettiler. Bir birinden önemli, güzel ve örnek teşkil eden projeleri gezdirdiler. Özellikle içerisinde bulunduğumuz Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi ise hakikaten çok güzel ve harika bir tesis olmuş. Kalitesiyle, görünümüyle vatandaşların en iyi şekilde hizmetine sunulmuş. Ben yapılan bu hizmetlerden ve vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran bu projelerden dolayı Başkanımız sayın Rıdvan Fadıloğlu'nu ve ekibini tebrik ediyorum, çalışmalarının devamını diliyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Görmez, Projeleri Yerinde İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement