Başkan Kocadon, Öğretmenleri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kocadon, Öğretmenleri Unutmadı

Başkan Kocadon, Öğretmenleri Unutmadı

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu’nu ziyaret etti.

24.11.2015 15:25

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ ile birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu'nu ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle, Bodrum Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulunu ziyaret eden Başkan Kocadon, sınıf ziyaretlerinde de bulundu. 2-C sınıfının kapısını çalan Başkan Kocadon, öğretmenlik mesleğinin önemi hakkında konuşma yaparak öğrencilerle de vakit geçirdi. Başkan Kocadon, sınıf öğretmeni Nurettin Nacar'ın öğretmenler gününü kutlarken, öğrencilerle de sohbet etti. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon daha sonra Okul Müdürü Hakan Kılıç'la bir araya geldi.

Okul Müdürü Hakan Kılıç Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Ben 25 yıllık öğretmenim. Babam da 40 yıl öğretmenlik yapan bir vatandaş. Türkiye Cumhuriyeti genelinde çalıştık, kasabalarda şehirlerde ama belediyenin bu kadar yardımının dokunduğu yere, ben ilk defa burada denk geldim. Bütün arkadaşlarla da konuşuyoruz, sadece bizim okulumuz için değil, Bodrum genelinde de böyle. Bu da çok gurur verici bir şey… Hem okullarımıza Bodrum Belediyesi bünyesinde yapılan bu yardımlardan dolayı hem de öğretmenler gününde bizleri ziyaret edip, bizleri onurlandırdığı için Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon'a çok teşekkür ediyorum. " dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, okul müdürü Hakan Kılıç başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, " Öncelikle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Çocuklarımızı iyi birer birey olarak yetiştirmek için emek sarf eden saygıdeğer öğretmenlerin bizdeki yeri her zaman ayrı olmuştur. Bir toplumun gelişmesi için en önemli nokta eğitimdir. Bu nedenle, Bodrum Belediyesi olarak eğitim kurumlarına elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yardımlarımızın devamlılığını sağlamak için de mümkün olduğu kadar her fırsatı değerlendireceğiz." dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kocadon, Öğretmenleri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement