Maçka Belediye Başkanı Koçhan Öğretmenlere Yemek Verdi - Son Dakika
Yerel

Maçka Belediye Başkanı Koçhan Öğretmenlere Yemek Verdi

Maçka Belediye Başkanı Koçhan Öğretmenlere Yemek Verdi

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, öğretmenlere yemek verdi.

24.11.2015 10:15  Güncelleme: 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, öğretmenlere yemek verdi.

İlçedeki bir otelde düzenlenen yemeğe Maçka Kaymakamı Deniz Pişkin, Jandarma Komutanı Üsteğmen Seyfettin Güler, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, daire amirleri, okul müdürlüleri ve öğretmenler katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Koçhan, "Öğretmenlik insanlık tarihinin en kıymetli ve ölümsüz mesleğidir. Onların yetiştirdiği nesiller ülkemizin geleceğine sahip çıkacak, aldığı eğitimle ülkesini bir adım daha öteye taşıyacak fidanlardır. Öğretmenlerimiz; bilgi sahibi, çalışkan, vatanına bağlı ve kendini doğru ifaden bireyler yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları yerine getiren ilim neferleridir. Bizlere düşen en önemli görev öğretmenlerimize gereken saygı ve değeri göstermektir. Millet mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal'e başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum" dedi.

Yemeğin ardından düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilirken, müzik dinletisi ile tören sona erdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maçka Belediye Başkanı Koçhan Öğretmenlere Yemek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement