Başkan Soylu'dan "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başkan Soylu'dan "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Başkan Soylu\'dan "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçeye yeni atanan Kaymakam Ahmet Ufuk Hoşçakal’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

13.08.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçeye yeni atanan Kaymakam Ahmet Ufuk Hoşçakal'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Söke'ye atanan Menderes Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu yerine ilçeye atanan Ahmet Ufuk Hoşçakal göreve başladı. Menderes Kaymakamlığı'na atanan Hoşçakal'a Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Soylu ile birlikte AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre de yer aldı.

Menderes Kaymakamı Hoşçakal'a başarı dileklerinde bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile ilçemize atanan Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisiyle ilçemiz için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Ortak amacımız Menderes. Menderesimiz için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapacağız. Bu çalışmalar içerisinde Sayın Kaymakamımız ile birlikte ortak hareket ederek başarılı sonuçlar alacağımıza inancım tam" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Soylu'dan 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement