Başkan Yavuz'dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu - Son Dakika
Yerel

Başkan Yavuz'dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu

Başkan Yavuz\'dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu

Hatay’ın Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İrfan Mert’in 8 aylık bebeği için şehit evinin bahçesine oyun grubu kurdu.

10.06.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Kırıkhan İlçe Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca'da PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş İrfan Mert'in 8 aylık bebeği için şehit evinin bahçesine oyun grubu kurdu.

Şehit Piyade Uzman Çavuş İrfan Mert'in Topboğazı Mahallesinde ikamet eden ailesine ziyarette bulunan AK Parti'li Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, 15 Mayıs 2016 tarihinde şehit babasını tabutu üzerinde uğurlayan Gülhan bebeğe, şehidin evinin bahçesine kurdurttuğu oyun grubu ile sürpriz yaptı. Başkan Yavuz, "Şehidimizin bizlere emaneti olan bebeğinin oynaması için evlerinin bahçesine oyuncak grubu kurduk. Evladımızın boynu bükük yaşamaması için devletimiz gerekeni yapıyor, bu konuda bizlerde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ailemiz evlatlarını, bizlerde bir kahraman kardeşimizi kaybettik. Şehidimizi her zaman yüreğimizde taşıyacağız. Rabbim şehadetini kabul etsin, mekanını cennet eylesin, geride kalanlarına sağlık, sıhhat, afiyet ve sabırlar versin" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yavuz'dan Şehidin 8 Aylık Çocuğuna Oyun Grubu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement