Bayrampaşa'da Vatandaşlar Kurban Kesim Merkezlerine Akın Etti - Son Dakika
Yerel

Bayrampaşa'da Vatandaşlar Kurban Kesim Merkezlerine Akın Etti

Kurbanlarını belediyeler tarafından özel oluşturulan modern ve denetimli kesim merkezlerinde kestirmek isteyen vatandaşlar, Bayrampaşa Belediyesi tarafından hazırlanan Kurban Satış ve Kesim Merkezi’ne akın etti.

24.09.2015 16:05

Kurbanlarını belediyeler tarafından özel oluşturulan modern ve denetimli kesim merkezlerinde kestirmek isteyen vatandaşlar, Bayrampaşa Belediyesi tarafından hazırlanan Kurban Satış ve Kesim Merkezi'ne akın etti.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde satın aldıkları kurbanları Bayrampaşa Belediyesi'nin kurban kesim ekiplerine kestirmek isteyen Bayrampaşalı vatandaşlar, bayram namazının ardından kesimlerin yapıldığı merkeze akın etti. Bazı vatandaşlar kesilen kurbanlarının etlerini torbalara doldururken, bazıları ise heyecanla sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Kesim alanını dolduran vatandaşların kurban kesim telaşı hareketli görüntülere sahne oldu.

SIRA ALAN VATANDAŞLAR KESİM KUYRUĞUNA GİRDİ

Kurban kesim sırasına giren Muhammet Delihaza, "Bugün büyükbaş hayvan kestik. Organizasyon güzeldi. Bazı aksamalar olsa da genel olarak bakıldığında başka ülkelere göre organizasyonu çok beğendim. Önce bizlere sıra verdiler ve hayvanlarımızı kesim alanına aldık. Kesim işlemleri tamamlandıktan sonra büyük parçalara bölündü. Küçük parçalara da ayrıldıktan sonra kendi hisselerimizi paylaştırıp evimize gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Aldıkları kurbanlık büyükbaş hayvanı Bayrampaşa Belediyesi'nin kurban kesim ekiplerine kestirmek için sıraya giren Hüsamettin Şimşek ise, "Çok şükür kestik kurbanımızı, Allah kabul etsin. Şuanda etlerimizi parçalama sırasındayız. Önce numaralarımızı aldık, daha sonra kesime girdik. Kesimden sonra da bütün parça şeklinde parçalandı. Küçük parçalara ayrıldıktan sonra da dağıtacağız" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayrampaşa'da Vatandaşlar Kurban Kesim Merkezlerine Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement