Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Yerel

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Türk Telekom maçına hazırlanıyor.

26.01.2012 15:20

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyespor, kendi evinde oynayacağı Türk Telekom maçına hazırlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Dragan Sakota, yaptığı yazılı açıklamada, ligin ilk yarısında 3 galibiyet aldıklarını hatırlattı. Ligde kalma adına henüz kendilerini güvende hissetmediklerini kaydeden Sakota, sezonun ikinci yarısında oynayacakları bütün karşılaşmaları kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurguladı.

Ligin ilk yarısında kendi evinde Anadolu Efes, Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker ve Beşiktaş Milangaz gibi güçlü takımlara karşı mücadele ettiklerini belirten Sakota, ikinci yarıda kendi evlerinde, güçlerine daha denk takımlarla yapacakları maçların, kendileri için avantaj olduğunu söyledi.

Türk Telekom'u yenerek çıkışa geçmek istediklerinin altını çizen Sakota, açıklamasında, "Türk Telekom son oynadığı maçlara göre daha değişik bir kadroyla sahada olacak. Sakat oyuncularının da dönmesiyle daha güçlü bir ekip haline geldiler. Kazanabilmek için daha iyi ve akıllı oynamak zorundayız. Seyircinin desteği ile galip gelmek istiyoruz" dedi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beko Basketbol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement