Beylikdüzü'nde Okullar Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Okullar Yenileniyor

Beylikdüzü\'nde Okullar Yenileniyor

Beylikdüzü Belediyesi, okulların eksikliklerini gidermek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile okul iyileştirme çalışmalarına başladı.

18.08.2014 09:31  Güncelleme: 09:53

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede bulunan okulların eksikliklerini gidermek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile okul iyileştirme çalışmalarına başladı.

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelinde bulunan 38 okullarda saha incelemesinde bulundu. Okulların fiziki koşullarının değerlendirildiği incelemelerde okul müdürleri ve okul aile birlikleri ile görüşülerek ihtiyaçlar ve eksikler belirlendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önderliğinde saha çalışmalarını gerçekleştiren Belediye Meclis Üyeleri Nazife Figen Karahan, Muazzez Deniz Çakıroğlu ve Ahmet Bağbekleyen okulların fiziki ve sosyal çevrelerini değerlendirerek, eğitim alanlarının ve okul çevrelerinin iyileştirilmesi hususunda raporlamalar yaptı. Toplamda 38 okulun yenileneceği projede 12 okulun boya-badana çalışmalarını tamamladı.

Okul içi ve okul dışı iyileştirme çalışmaları kapsamında ayrıca güçlendirme, tuvalet-lavaboların bakım ve onarımı, kapıların yenilenmesi, dış cephe, bahçe duvarları, asfalt ve rampa düzenlemeleri ile anaokulu bahçelerinin peyzaj ve ağaçlandırma uygulamaları yapılacak. Çalışmalar kapsamında engelli rampaları engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak için okullara kazandırılacak.

"SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ"

Okullara önceden verdikleri sözü tuttuklarını ve her zaman eğitimin destekçisi olduklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Öğrencilerimiz yeni eğitim-öğretim sezonuna yenilenen okullarında, temiz ve bakımlı bir ortamda başlayacaklar. Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımıza hak ettikleri en iyi eğitim alanını sağlamak bizim görevimiz. Yoğun saha çalışmalarımızdan sonra sağlam tespitlerde bulunduk ve şimdi eksikleri tamamlamak için kolları sıvadık" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Okullar Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement