Beypazarı Tanıtım Tır'ı Yeni Güzergahına Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Tanıtım Tır'ı Yeni Güzergahına Çıkıyor

Beypazarı Tanıtım Tır\'ı Yeni Güzergahına Çıkıyor

Beypazarı Ticaret Odası (BTO)'nın Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği ortaklığı ile "Gelenekten Geleceğe Beypazarı" projesi kapsamında...

21.09.2013 17:44

Beypazarı Ticaret Odası (BTO)'nın Ankara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen, Beypazarı Kaymakamlığı Beypazarı Belediye Başkanlığı ve Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği ortaklığı ile "Gelenekten Geleceğe Beypazarı" projesi kapsamında yapılan "Beypazarı Mobil Tanıtım Aracı" Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve İstanbul'a doğru yeni güzergahında yola çıkacak.

Mobil Tanıtım Aracı, ülke genelinde üne sahip olan Beypazarı karoser sanayi yapımı, yarı römorkun tarihi Beypazarı evi şeklinde giydirilmesi ile hazırlandı. Tanıtım aracı Türkiye'nin her yerini dolaşarak Beypazarı'nı ilçeye gelemeyenlere götürecek, aynı zamanda en güzel ve etkili şekilde Beypazarı tanıtımını yapacak.

İlk olarak 23 Eylül Pazartesi günü Eskişehir ESPARK Alışveriş Merkezi'nde tanıtıma başlayacak olan araç iki gün süre ile kaldıktan sonra sırasıyla, 25-26 Eylül tarihlerinde Bursa'da, 27-28 Eylül günleri Balıkesir'de, 29-30 Eylül günleri Çanakkale'de sonrasında da bir hafta süre ile İsatnbul'un değişik noktalarında Beypazarı tanıtımını yapacak.

Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı H.Necdet Çalışkan, geçtiğimiz aylarda ülkenin değişik illerinde tanıtım yapan aracın yeni güzergahında da her yönü ile Beypazarı tanıtımına katkı sağlayacağını belirtti. Ankara Kalkınma Ajansı'nın desteği ile başarılı bir şekilde tamamladıkları projenin sürdürülebilirliğini sağlamaya çalıştıklarını belirten Çalışkan, amaçlarının gezdikleri yerlerde etkin bir şekilde tanıtım yaparak kültür turu gezginlerini Beypazarı'na getirebilmek olduğunu söyledi.

Beypazarı Kültür ve Turizm Derneği yetkilileri de, yapılan tanıtım çalışmalarının ilçedeki turizmden faydalananların memnun olduğunu ve Mobil Tanıtım Aracı ile yapılacak bu çalışmanın Kurban Bayramı'ndaki uzun süreli tatilde turizmciye büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp, Beypazarı'nın sadece turizm değil tarım ve sanayisinin de tanıtımına katkı sağlayacaklarına inandıkları Mobil Tanıtım Aracı ile Beypazarı yöresel ürünlerinden Beypazarı kurusu, Beypazarı havucu, erişte, tarhana, yaprak sarması, 80 katlı baklavası gibi ürünlerin tanıtımının ve satışının yapılacağını, ayrıca ilçede halen yaşatılan el sanatı ustalarının da aracın gittiği yerlerde hünerlerini göstereceğini söyledi.

Başkan Özalp, tanıtım için gidilen güzergahtaki Beypazarılıları da destek için beklediklerini belirtti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beypazarı Tanıtım Tır'ı Yeni Güzergahına Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement