Bilecik'te Belediyesinden "Gençlik Şöleni" - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te Belediyesinden "Gençlik Şöleni"

Bilecik Belediyesi "Gençlik Şöleni" programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçı Gökhan Türkmen, konser verdi.

19.05.2015 13:02

Bilecik Belediyesi "Gençlik Şöleni" programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçı Gökhan Türkmen, konser verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konserde, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, yeni Türkiye yolunda geleceğin mimarlarının gençler olduğunu vurguladı.

Gençlerle yaşamaktan ve hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Yağcı, "Bu şehrin ve ülkemizin yeni Türkiye'nin geleceğini inşa ederken, birlikte aynı yolda yürümekten dolayı son derece büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bize gösterdiği yolda, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarak, ülkemizi dünyanın önde gelen ülkeleri arasına sokmaya var mıyız? İşte ilimizde bir kısmınız burada öğrencisiniz, bir kısmınız diğer illerden geldiniz. İşte bu anlamda Bilecik'i, Türkiye'nin en önde gelen illeri arasına koymaya var mıyız? Değerli kardeşlerim, biz bunun için en başta "Hep birlikte daha iyiye daha güzele" sloganı ile yola çıktık ve bu uğurda çalışıyoruz."

Yağcı, konser sonunda sanatçı Türkmen'e Osmanlı armasının bulunduğu tablo hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'te Belediyesinden 'Gençlik Şöleni' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement