Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bilecik'ten Kısa Kısa

Bilecik\'ten Kısa Kısa

Kutlu Doğum Haftası.

14.04.2014 18:40

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı,  "Kutlu Doğum Haftası" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yağcı mesajında, Hz. Peygamber'in bütün insanlık için Kur'anın yaşayan bir örneği olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Kutlu Doğum Haftası denildiğinde, yüceler yücesi peygamber efendimizi anmak, onu anlamak, onun temsil ettiği aşkın değerler bütününü tanımak ve hayatımıza ışık tutan bir meşale yapabilmek çabası akla gelir. Kur'an-ı Kerimin evrensel mesajı, Peygamber Efendimizin örnek şahsiyeti ve ahlakı bu değerler bütününün temel öğeleridir. O rahmet ve sevgi peygamberiydi. Yaratılanı yaratandan ötürü sevmek ve merhamet etmek onun sünnetidir. Sevgili Peygamberimiz'in örnek kişiliğinde yüce dinimizin verdiği mesajların ve insana kattığı güzelliklerin tüm insanlarla sevgi ve hoşgörü içinde paylaşılması, aklın ve bilimin ışığında iyi anlaşılması manevi huzur ve mutluluğun teminatıdır. Bu duygu atmosferi içerisinde peygamber efendimizin kutlu doğumlarının milletimize ve tüm islam alemine iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum."

Başkan Yağcı'dan esnaf ziyareti

Yağcı, kapalı pazar esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can ve belediye meclis üyelerinin de bulunduğu ziyarette Yağcı, pazar esnafı ve alışverişte bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyarette çocuklarla da yakından ilgilenen Yağcı, vatandaş ve esnafa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Esnaf ve vatandaşların da görüşlerini alan Yağcı, hep birlikte Bilecik'i daha iyi günlere ulaştırmak için çalışacaklarını kaydetti. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement