Bosna Hersek Büyükelçisi Başkan Ak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bosna Hersek Büyükelçisi Başkan Ak'ı Ziyaret Etti

Bosna Hersek Büyükelçisi Başkan Ak\'ı Ziyaret Etti

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bosna Hersek bizim kardeşimizdir.

29.06.2014 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Bosna Hersek bizim kardeşimizdir. Kardeş belediyelerimiz ile işbirliği halindeyiz" dedi.

Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Damir Dzanko, Gorajde'de hizmete açılan Fatih Sultan Mehmed İslam Kültür Merkezi'nin yapımına katkılarından dolayı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yerel seçimlerdeki başarısından ötürü Başkan Ak'ı kutlayan Büyükelçi Dzanko, "Çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını ve kolay geçmesini temenni ediyorum" dedi. Bosna Hersek'in Soma'da yaşanan maden kazası acısını paylaştığını ifade eden Büyükelçi, Keçiören Belediyesi'nin kardeş belediyecilik uygulamalarına övgüde bulunarak "Bosna Hersek'teki belediyeler ile en iyi işbirliğini sizin sayenizde Keçiören Belediyesi gerçekleştiriyor. Sizin çalışmalarınız ile Bosna Hersek halkı Türkiye'nin yakın dostluğunu görüyor. Bunda sizin şahsi duyarlılığınızın önemi büyüktür" diye konuştu.

Büyükelçinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Ak ise "Bosna Hersek bizim kardeşimizdir. Kardeş belediyelerimiz ile işbirliği halindeyiz. Kardeş belediyecilik uygulamalarını sadece biz değil, Türkiye'nin birçok farklı belediyesi de yapıyor" ifadelerini kullandı. Kısa bir süre önce Gorajde'de açılış törenine katıldıkları İslam Kültür Merkezi'nin yapımını, TİKA'nın organizasyonunda kardeş Keçiören ve Şahinbey Belediyelerinin birlikte gerçekleştirdiklerine işaret eden Ak, "Güzel bir açılış oldu, güzel bir misafirperverlik örneği gösterdiler bize. Oradaki memnuniyeti görünce biz de memnun olduk, inşallah işbirliğimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Başkan Ak ziyaretin anısına Dzanko'ya, Gorajde Kayseri Camii ve İslam Kültür Merkezi'nin işlendiği bir bakır tablo hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bosna Hersek Büyükelçisi Başkan Ak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement