CHP Ardahan İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

CHP Ardahan İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

CHP Ardahan İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem, partisinin İl ve ilçe belediye başkan adaylarını düzenlenen törenle kamuoyuna tanıttı.

28.12.2013 16:09

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ardahan İl Başkanı İlimdar Senem, partisinin İl ve ilçe belediye başkan adaylarını düzenlenen törenle kamuoyuna tanıttı.

CHP İl Başkanı Senem, parti il binasında düzenlenen ve CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ünde katıldığı toplantı ile Ardahan Belediyesi ve henüz belirlenmeyen Posof İlçesi hariç 4 ilçe belediye başkanını tanıttı. Senem, adaylarının kamuoyu yoklaması ile tesbit edildiğini ifade ederek şunları söyledi;

"Sayın Genel Başkanımızın son 6 aydır yerel seçimlere yönelik titiz ve hassas Çalışmaları'nın akabinde bizde gerek İlçelerimizde olsun, gerek ilimizde olsun çok hassas bir şekilde aday belirleme yönteminde hata yapmamak için çaba gösterdik. İnşallah 30 Mart'ta Ardahan kalesini bu ekiple devralacağız. 30 Martta Göle ilçesini cemaat ve yurtlardan devralacağız, Hanakı Büyükkaya ile kazanacağız, Çıldır'da ve Posof'ta da devam diyeceğiz."

CHP İl Başkanı İlimdar Senem, Posof ilçesinde aday belirleme sürecinin devam ettiğini dile getirdi. Ardahan Belediye başkan adaylarının Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir olduğunu belirten İlimdar Senem, diğer ilçe ve adaylarını şöyle sıraladı; Nurettin Aygün (Çıldır), Ergin Önal (Damal), Alper Tolga Öztürk (Göle), Ayhan Büyükkaya (Hanak).

(Damal), Alper Tolga Öztürk (Göle), Ayhan Büyükkaya (Hanak).

CHP Milletvekili Ensar Öğüt ise aday tanıtım sonrası yaptığı konuşmada 17 Aralık'taki yolsuzluk operasyonuna değinerek "Bir Bakanın oğlunun evinde Merkez Bankasından daha fazla para kasası bulunuyor. Kimse sormuyor ki senin evinden 8 tane para kasası niye çıktı, Başkasının evinde niye yok, kim koydu. Ne yazık ki Sayın Başbakan da bunları savunuyor, bu nasıl bir pişkinlik. Bunlar artık dikiş tutturamayacak. Abbas yolcu. Başbakan nerede miting yaparsa yapsın, isterse Kabe'den gitsin örtüyü getirsin örtsün, pisliği kapatamazlar" - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Ardahan İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement