CHP Gençlik Kollarından Çetin'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP Gençlik Kollarından Çetin'e Ziyaret

CHP Gençlik Kollarından Çetin\'e Ziyaret

CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Adana’da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti.

22.06.2016 13:20

CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla geldiği Adana'da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i makamında ziyaret etti.

Beraberindeki CHP Adana Gençlik Kolları Başkanı Alaattin Solmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile Başkan Çetin'i ziyaret eden Yılmaz, Başkan Çetin'e gençlik kollarının çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yılmaz, "Başka bir geleceği mümkün kılacak gençlerle, başka bir Adana'yı konuşmak için Soner başkan5ımızı ziyaret ettik. Daha idealist, daha amatör bir ruhla Adana'yı, kenti konuşmak üzere buradayız. Gençlik olarak, daha bir kent, daha iyi bir ülke için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Soner Başkan'ımıza da hizmetleri ve bizleri kabul ettiği için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "CHP iktidarını gençlerimizle, kadınlarımızla sağlayacağımızı biliyor ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Gençlik kollarımız, çok güzel çalışmalara imza atıyor. Adana'da çalışma yapmadıkları kasaba, belde kalmadı. İlgiyle takip ediyoruz. Bu noktada, bize düşen ise gençliğin önünü açmak, onlara gereken desteği sağlamak. Elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Birlikte başaracağız" şeklinde konuştu.

Kendisinin de gençlik kollarından geldiğini ifade eden Başkan Çetin, "O dönemde çalışacak genç bulmakta zorlanıyorduk. Şimdi çok centilmence, güzel yarışlar oluyor. Gençlerimiz, omuzlarındaki yükün ne kadar ağır olduğunun farkındalar. Hepsi çok bilinçli ve akıllı kardeşlerim. Gençlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Sohbetin ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz, CHP Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Solmaz ve yöneticileri, Başkan Soner Çetin ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Gençlik Kollarından Çetin'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement