CHP'li Uysal, Ermenek'te Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

CHP'li Uysal, Ermenek'te Vatandaşlarla Buluştu

CHP\'li Uysal, Ermenek\'te Vatandaşlarla Buluştu

Ermenek’te CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle toplantısında bölge halkına seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Ermeneklilerin hemşehrisi olduğunu söyledi.

22.03.2014 13:03

Ermenek'te CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle toplantısında bölge halkına seslenen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Ermeneklilerin hemşehrisi olduğunu söyledi.

CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Ermenek'te düzenlenen toplantıda seçmenlerle bir araya geldi. "Birlikte Yöneteceğiz" ilkesinin detaylarını Ermeneklilere anlatan Uysal, bölgedeki tapu sorunu konusuna da değindi. Tapu sorununu takvime bağlayarak söz veren adaylara da değinen Uysal, "Biz Muratpaşa'ya önemli katkılar yapacağız. Ama burada 90 günde tapu sorununu çözeriz diyenler adaylar olmuş. Biz böyle bir söz vermeyiz verirsek yalan söylemiş oluruz. Siyaset anlayışımıza sığmaz" dedi.

Hukuk çerçevesinde hareket edeceklerinin altını çizen Uysal, "Seçim zamanlarında insanlar makul ölçüsünü kaybediyorlar. Bizim farkımız ağzımızdan çıkan her sözün arkasında olmamızdır. Sizin derdinizle dertleniriz beraber fikir üretir çözüm yolunu buluruz. Hizmette vatandaş memnuniyetinde iddialıyız ama ölçülüyüz" diye konuştu. Uysal, Muratpaşa'yı aktif katılım ilkesi ile yöneteceklerini de vurguladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Uysal, Ermenek'te Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement