Çorum Sanayi Sitesi Koopetifinden Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Sanayi Sitesi Koopetifinden Tso'ya Ziyaret

Çorum Sanayi Sitesi Koopetifinden Tso\'ya Ziyaret

Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ı ziyaret etti.

07.07.2014 19:13

Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'nin yeni yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı ziyaret etti.

TSO Yönetim Kurulu üyesi Ömer Altıkardeş, kooperatif yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hıdır Balaban, yeni sanayi sitesinin eksikleri hakkında bilgi vererek, bu eksiklerin giderilmesi için TSO'nun desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Sanayici esnafından Ömer Altıkardeş'in TSO'nun yönetim kuruluna seçilmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Balaban, bundan sonraki dönemde TSO ile daha istişareli bir çalışma ortamı yakalayabileceklerini belirtti.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, kooperatif yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyerek, projeci bir yönetimin görev başında olduğunu belirtti.

Kooperatif yönetimindeki herkesin kendi alanlarında çok başarılı olmuş kişiler olduğunu belirten Başaranhıncal, "Ancak bu yeterli olmamaktadır. İster kooperatif olsun, ister esnaf odası yada ticaret ve sanayi odası olsun fark etmez; üyelerinin desteği olmadan hiçbir kurum yada yönetim başarılı çalışmalar yapamaz" dedi.

Yeni Sanayi Sitesi'nde daha önce yapılanların yada yapılamayanların muhasebesinin bir kenara bırakılarak yeni yönetimin desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başaranhıncal, "Büyük işlerin başarıldığı Sanayi Sitemiz, 'küçük' ifadesinden kurtuldu, artık 'yeni' ifadesiyle anılıyor. Kooperatifimizin başında da yeni bir yönetim var. Yeni yönetimimiz, Sanayi Sitesi'nin eksiklerini belirlemiş ve bu eksiklerin giderilmesi yönünde çalışmalarına başlamış görünüyor. Biz de Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelen desteği sunacağız. ÇESOB'un da bu süreçte yanımızda olacağından eminiz" rdiye konuştu.

Söz konusu taleplerin yerine getirilmesinde Çorum Belediyesi'nin desteğinin de çok önemli olduğunu ifade eden Başaranhıncal, "Çorum Belediyesi, Çorum'un önünü açmak adına Sanayi Sitesi'ni tasfiye ederek buradaki esnafı, hak mağduriyeti yaşatmaksızın Yeni Sanayi Sitesi'ne taşınmaya teşvik etmektedir. Dolayısıyla Yeni Sanayi Sitesi'ndeki eksiklere kayıtsız kalmayacaktır" şeklinde konuştu.

Başaranhıncal, ziyaretlerinden dolayı kooperatif yöneticilerine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Sanayi Sitesi Koopetifinden Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement