AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatından Başbakan Erdoğan'a Bağış - Son Dakika
Yerel

AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatından Başbakan Erdoğan'a Bağış

AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.

02.08.2014 13:40  Güncelleme: 13:43

AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek amacıyla bağışta bulundu.

Partinin İlçe Başkanı Ali Öztürk, ilçe yönetimi ile üyeleri, Ziraat Bankası şubesine giderek, Erdoğan'ın kampanya bağış hesabına para havale etti.

Öztürk, bağış sonrası yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a destek olmak amacıyla toplandıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Seçim süresince cumhurbaşkanları adayları devletin hiçbir imkanından faydalanmadan kendi imkanları ile seçim kampanyalarını yürütürler. Vatandaşlarda, kendilerine açılan bağış hesabına gönüllerinden geçen miktarı yatırarak destekledikleri adaya gönüllerinden geçen bağışı yaparlar. Biz de teşkilatımız olarak Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan için gönüllerimizden geçen miktarları bağışladık. İnşallah kendisini 10 Ağustos'tan sonra Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatından Başbakan Erdoğan'a Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement