Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru

AK Parti Demirci İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için bağış yaptı.

04.08.2014 17:12

AK Parti Demirci İlçe Teşkilatı, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için Ziraat Bankası'nda açılan hesaba para bağışı yaptı.

Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve İlçe Başkanı Mustafa Bakır başkanlığında toplanan üyeler,  Ziraat Bankası Demirci şubesine giderek Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek için açılan hesaba para yatırdılar.

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak istediklerini kaydeden Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, "Demirci teşkilatı olarak seçim kampanyasına karınca kararınca destek olalım istedik. Daha önce kadın kollarımız tarafından başlatılan kampanyaya ana kademe ve meclis üyelerimiz ile katkıda bulunduk. Burada önemli olan maddi destek değil, manevi olarak Başbakanımızın yanında olduğumuzu göstermektir" diye konuştu.

İlçe Başkanı Mustafa Bakır ise "Türkiye artık kabuk değiştirmektedir. İnşallah 10 Ağustos günü büyük ve yüksek bir farkla Demirci Cumhurbaşkanlığı seçiminde en büyük desteği verecektir" dedi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimlerine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement