Darıca'da Eller Filistin İçin Açıldı - Son Dakika
Yerel

Darıca'da Eller Filistin İçin Açıldı

Darıca\'da Eller Filistin İçin Açıldı

Darıca Belediyesi’nin düzenlediği mahalle iftarlarının 5.’si, Başkan Şükrü Karabacak’ın da katılımıyla Fevzi Çakmak mahallesinde düzenlendi.

20.07.2014 11:57

Darıca Belediyesi'nin düzenlediği mahalle iftarlarının 5.'si, Başkan Şükrü Karabacak'ın da katılımıyla Fevzi Çakmak mahallesinde düzenlendi.

Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Başkan Karabacak selamlama konuşmasında Filistin'de yaşanan insanlık dramına vurgu yaparak vatandaşlarla birlikte Filistin için dua etti. Başkan Karabacak, "Bu mübarek günlerde maalesef İslam dünyası olarak hüznü yaşıyoruz. Filistin'de İsrail'in insanlığa sığmayan, haksız, hukuksuz, insan onurunu yerler altına alan uygulamalarını şiddetle kınıyoruz. Bu mübarek günlerin hatırına Rabbimizden Filistinli kardeşlerimiz için yardım istiyoruz. Rabbim huzurun hakim olduğu ülkemizde birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın diyorum. Şimdiden Kadir Gecenizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bayramınızı tebrik ediyorum ve Filistinli kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm İslam Alemi için dualarınızı eksik etmeyin diyorum. Programımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum, afiyet olsun" diyerek sözlerini noktaladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darıca'da Eller Filistin İçin Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement