Develi'de Asayiş ve Huzur Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Develi'de Asayiş ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Develi\'de Asayiş ve Huzur Toplantısı Yapıldı

Develi Kaymakamlığında, Develi Kaymakamı Murat Duru Başkanlığında Asayiş ve Huzur toplantısı yapıldı.

02.11.2016 13:26

Develi Kaymakamlığında, Develi Kaymakamı Murat Duru Başkanlığında Asayiş ve Huzur toplantısı yapıldı.

Toplantıya Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Cumhuriyet Başsavcısı Selim Şerif, Cumhuriyet Savıcısı Meltem Yiğit Demirci, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Mandar, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün belirlediği konuyla ilgili Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, ilgili ilçe müdürleri katıldı.

Toplantıda, gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması için alınacak olan tedbirler başta olmak üzere, trafik ve okul önlerinde alınacak olan tedbirler ve hırsızlık olaylarına karşı alınması gereken tedbirler görüşüldü.

Develi Kaymakamı Murat Duru, "İlçemizin asayiş ve huzur konularını görüşmek amacıyla İlçe Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ile beraber toplantı yaptık. Huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe olan sosyal, kültürel ve sportif donatılarıyla kentleşmiş ve kentleşme ivmesini arttırarak devam ettiren Develi'mizin, asayiş ve huzurunu bozabilecek muhtemel konuları görüştük" dedi.

Kaymakam Duru, "Özellikle uyuşturucu ile can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürecek trafik ihlalleri ile mücadele konuları KIRMIZI çizgilermiz olacaktır.

Toplantıda görüştüğümüz yukarıdaki konularla ilgili aldığımız tedbirleri adliyemiz, belediyemiz ve bütün kamu kurum ve kuruluşları en etkin şekilde uygulamaya koyma konusunda kararlığımızı hep birlikte ortaya koyduk" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi'de Asayiş ve Huzur Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement