Devrek'te Yaz Spor Okullarına Birinci Bölüm Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Devrek'te Yaz Spor Okullarına Birinci Bölüm Tamamlandı

Devrek\'te Yaz Spor Okullarına Birinci Bölüm Tamamlandı

Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün açtığı yaz spor kurslarının birinci bölümü tamamlandı.

01.08.2013 16:59

Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün açtığı yaz spor kurslarının birinci bölümü tamamlandı..

Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Tatil Hizmet Köyü'ndeki yüzme kurslarına devam eden 6-14 yaş gruplarındaki 54 öğrenciden 48'inin yüzme dalında başarılı oldu.

Öğrencilerin yüzme öğrenmesinden mutluluk duyduklarını belirten, kurs öğretmenleri Serdar Kuru, Harun Kerter ve Muradiye Azak, "Kurslarımıza devam eden öğrencilerimizin başarıları bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimiz, üstünde durmasını, serbest sitil yüzme, kurbağalama ve sırtüstü durma gibi yüzme dalarında başarılı oldu" dediler.

Devrek İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zafer Yurtsevenyener de kursların birinci bölümünün tamamlandığın dile getirerek, ikinci döneminde bayram sonrasında başlayacağını hatırlatarak, kurslara çocuğunun devam etmesini isteyen velilerin kendilerine başvurmalarını istedi. Yurtseveryener konuyla ilgili şunları söyledi; "Açtığımız yaz okullarının birinci bölümünü tamamladık. Yüzme sporlarına ilginin yoğun olması nedeniyle Ağustos döneminde de açacağımız yüzme kurslarına kayıtlarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Ancak talep olması durumunda bir dönem daha bu kursları açabiliriz. Amacımız ve hedefimiz, gençlerimizi, çocuklarımızı sportif faaliyetlere yöneltmek ve spor dallarında yetiştirmektir. Bu konuda da epeyce yol aldık. Öğrencilerimize sporu sevdiriyoruz, onların kötü alışkanlıkları kazanmalarının önüne geçiyoruz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrek'te Yaz Spor Okullarına Birinci Bölüm Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement