DSİ Antalya Bölge Müdürü Özgür, İlçeleri Yatırımları İnceledi - Son Dakika
Yerel

DSİ Antalya Bölge Müdürü Özgür, İlçeleri Yatırımları İnceledi

Turkay Özgür: "DSİ olarak ülkemizin ve milletimizin faydasına olacak her çalışma için bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazırız"

17.09.2014 13:00

DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, DSİ olarak ülkenin ve milletin faydasına olacak her çalışma için bütün imkanları seferber etmeye hazır olduklarını bildirdi.

Özgür, müdür yardımcıları ile Kumluca, Demre ve Elmalı ilçelerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu ve Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin'i ziyaret eden Özgür, bu ilçelerde DSİ'nin yürüttüğü yatırımlar hakkında bilgi aldı. İlçe belediye başkanlarından talepleri dinleyen Özgür, üç ilçede önemli toplantılar yaptıklarını, çalışmaları yerinde gördüklerini ve sorunlara yönelik çözüm önerileri geliştirdiklerini kaydetti.

Her bir talebi değerlendirdiklerini vurgulayan Özgür, "DSİ olarak ülkemizin ve milletimizin faydasına olacak her çalışma için bütün imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Yapılacak çalışmaların, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel DSİ Antalya Bölge Müdürü Özgür, İlçeleri Yatırımları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement