Düzyurtspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika
Yerel

Düzyurtspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü

Teknik direktör Ortakudaş: "Çok iyi oynadığımız bir karşılaşmadan mağlup ayrıldığımız için üzgünüz"

03.04.2014 13:35

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Batman Petrolspor'a 2-1 yenilen Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, çok iyi oynadıkları bir karşılaşmadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Ortakudaş, Batman Petrolspor maçına ligdeki kötü gidişatlarına "dur" demek için çıktıklarını belirterek, "Maçın öneminin farkındaydık. Batman'a puan ve puanlar arzusu ile gitmiştik. İstediğimizi elde edemediğimiz için üzgünüz. Çok iyi oynadığımız ve belki de sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduğumuz maçtan mağlup ayrıldık" dedi.

Batman Petrolspor'un ligde zirveyi zorlayan bir ekip olduğunu ifade eden Ortakudaş, "Maçın zorlu geçeceği belliydi ancak oynanılan oyuna bakıldığında bu maçın galibi biz olmalıydık. Çok iyi bir mücadele sergilememize rağmen kaybeden taraf olduk. Çok iyi oynadığımız bir karşılaşmadan mağlup ayrıldığımız için üzgünüz. Maçı kazanmak için tüm gücümüzü ortaya koyduk ancak yakaladığımız pozisyonları cömertçe harcadık. İyi futbolumuzun karşılığını alamadığımız için üzgünüz" diye konuştu. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Düzyurtspor'da Mağlubiyet Üzüntüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement